TOP termékek

Szállítási lehetőségek: GLS házhozszállítás, GLS csomagpont, Foxpost, Packeta, Személyes átvétel

ClevaMama Csúszásgátló és térdelőpárna - menta

ClevaMama Csúszásgátló és térdelőpárna - menta
ClevaMama Csúszásgátló és térdelőpárna - menta
Megóvja gyermekedet attól, hogy elcsússzon a fürdőkádban. Babád/kisgyermeked biztonsága a legfontosabb. Előzd meg az elcsúszásos baleseteket! Tartalmaz egy térdelő párnát is, ezért a fürdetés könnyebb lesz számodra is! Extra hosszú, két gyermek fürdetésére is alkalmas._x000D_
_x000D_
– Csúszásmentes, puha, könnyű anyagú._x000D_
– Lyukacsos, ezért gyorsan szárad._x000D_
– A párnázott csúszásgátlón magas tapadókorongok vannak, melyek biztonságosan a helyén tartják a kádban a síkos felületen is._x000D_
– Egyedülállóan hosszú._x000D_
– Mosógépben, kímélő programon 30°C-on mosható._x000D_
– Méret: 43×91 cm.
Bővebben
Típusa :
Csúszásgátló, Térdelőpárna
További adatok
6 990 Ft
Részletek
Úgy tervezték, hogy megóvja a babát és kisgyermeket a kádban való csúszkálástól. A párnázott csúszásgátlón tapadókorongok vannak, melyek biztosan a helyén tartják a kádban a síkos felületen is. Az extra hossz miatt lefedi a kád teljes alját és biztonságot ad a ficánkoló kisgyermekeknek, akik szeretnek játszani fürdés közben. Tartalmaz egy térdelő párnát, ezért a fürdetés könnyebb lesz számodra is! Az extra hosszú csúszásgátló ideális két gyerek fürdetéséhez is. Csúszásmentes, könnyű és gyorsan szárad.
Mielőtt rögzítenéd a csúszásgátlót, bizonyosodj meg róla, hogy a kád alja tiszta. Helyezd a csúszásgátlót a nedves felületre és határozottan nyomd le mindegyik tapadókorongot a rögzítéshez.
A csúszásgátló felülete MINDIG sima legyen használat előtt. Bizonyos időnként ellenőrizd a tapadókorongokat, hogy megfelelő legyen a tapadás. Ne használd fürdőolajjal! Tartsd távol hőtől!
Méret: 43x91 cm
Adatok
Cikkszám
5391514474032
Hasonló termékek