Kategóriák

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


Fisher-Price fejlesztő játék színes csészepiramis W4472

Fisher-Price fejlesztő játék színes csészepiramis W4472
 • Fisher-Price fejlesztő játék színes csészepiramis W4472
 • Fisher-Price fejlesztő játék színes csészepiramis W4472
5 090 Ft
A baba rengeteget tanul a játékon keresztül, és ezek az egymásba rakható, összerakható, összeillő és forgatható csészék számtalan lehetőséget adnak a felfedezésre. 10 színes csészét, amelyet meg lehet fogni, egymásba lehet rakni, össze lehet rakni és barázdált felületet tartalmaz, hogy finoman illeszkedjen és könnyen mozgatható legyen. A különböző színek, méretek és számok is fejlesztik a korai felismerő képességet. Nevető, csilingelő labda lapul mindegyik csésze belsejében, vagy tehető az egész építmény tetejére!_x000D_
_x000D_
11-féle struktúrájú darab, amelyek egymásra tehetők, forgathatók, egymásba tehetők és sokféleképpen összerakhatók!_x000D_
5 guruló labda és egymásba rakható csésze. Rázd meg a labdát, hogy még valami érdekes történjen!_x000D_
10 könnyen egymásra helyezhető csésze. Tedd őket egybe! Mindegyik csésze beleillik a következőbe. Számold meg! Az 1-10-ig tartó számok segítik a számolási készség kialakulását.
 • A babák leginkább játszva tanulnak és ezek az egymásba rakható, összerakható, összeillő és forgatható csészék számtalan lehetőséget adnak a játékos felfedezésre.
  A szett 10 színes csészét tartalmaz, melyeket számtalan variációban lehet egymásra vagy egymásba lehet rakni.
  Mosolygós, csilingelő labda is tartozik a készlethez, melyet a labdává alakított csészék belsejébe vagy a torony tetejére tehetünk.
  A csészékre írt számok segítik a számok megtanulását 1-10-ig.
 • Márka
  Fisher-Price
  Cikkszám
  746775053383