Kategóriák

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


KONFIDENCE gyermek úszómellény - NAVY / BLUE PALM 1,5-3 éves korig

KONFIDENCE gyermek úszómellény - NAVY / BLUE PALM 1,5-3 éves korig
13 590 Ft

KONFIDENCE gyermek úszómellény - NAVY / BLUE PALM

 • A KONFIDENCE a biztonságos baba és gyermekúszást elősegítő termékek terén Európa piacvezető és első számú gyártója. A cég 2011 óta kategóriájában gyakorlatilag minden díjat folyamatosan megnyer….

  A vízzel való találkozáskor kisgyermekeink teljes biztonságban akarják érezni magukat. Erre nyújtanak tökéletes megoldást a KONFIDENCETM úszómellények, melyek segítségével a gyermekek könnyedén megismerhetik az úszás és a vizes környezet örömeit. Az úszómellények neoprén anyaguknak köszönhetően nemcsak kényelmesek, biztonságosak, de melegen is tartják viselőiket. A feltűnő fényes sárga színű hátsó rész pedig messziről is kitűnő láthatóságot biztosít a szülőknek.

  A KONFIDENCETM úszómellények mindegyike rendelkezik 8db kivehető speciális úszószivaccsal, mely betétek mennyiségének variálásával kell a megfelelő felhajtóerőt kialakítani az úszómellény viselőjén, úgy hogy az biztonságos és könnyed mozgást biztosítson.

  - 3 különböző méretben 18 hónapos kortól egészen 7 éves korg

  Az úszómellények az alábbi méretekben érhetők el, mely méretezés a mellény belsején bevarrt címkén is jelezve van.

  Életkor Súly Mellkas körméret
  18 hónapos - 3 éves korig 12-20 kg között 56 cm-ig
  4-5 éves korig 20-25 kg között 61 cm-ig
  6-7 éves korig 25-30 kg között 66 cm-ig

  Tulajdonságok
  Anyagösszetétel
  - bélés: 80% poliamid, 20% elasztán,
  - külső rész: 80% polikloroprén, 20% poliamid
  A KONFIDENCE™ úszóruhák és úszómellények az úszástanulást elősegítő termékek! Viselésüket csak és kizárólag állandó szülői felügyelet mellett javasoljuk! A KONFIDENCE™ úszóruhák és úszómellények nem életmentő eszközök, így az ilyen célú felhasználásuk szigorúan tilos! A KONFIDENCE™ Jacket úszómellények fulladás esetén nem nyújtanak védelmet!

  Anyagtípus:(bélés)poliamid kelme
  Anyagtípus:(külső rész)neoprén
  Fazon:elöl cipzárral záródó

  Tisztítás:csak felfüggesztve szárítható, hideg vízben kézzel mosható, nem fehéríthető, nem vasalható, öblítő használata tilos, szárítógépben nem szárítható
 • KONFIDENCE