Kategóriák

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


KONFIDENCE gyermek úszóruha - BLUE STRIPE - Méret: 1-2 év

KONFIDENCE gyermek úszóruha - BLUE STRIPE - Méret: 1-2 év
10 990 Ft

KONFIDENCE gyermek úszóruha BLUE STRIPE Méret: 1-2 év

 • Termékleírás:


  A vízzel való találkozáskor gyermekeink teljes biztonsága a legfontosabb. Erre nyújt tökéletes megoldást a KONFIDENCE úszómellény és úszóruha családja, mely termékek segítségével gyermekeink könnyen és biztonságosan megismerhetik az úszás és a víz örömeit. Az úszómellények a neoprén anyagnak köszönhetően kényelmesek, biztonságosak és melegen is tartják viselőiket. A mellény sárga színű hátsó része pedig messziről is kitűnő láthatóságot biztosít a szülőknek.

  NEM KELL KARÚSZÓ! NEM KELL ÚSZÓGUMI!

  A KONFIDENCE úszómellények és úszóruhák 8 db kivehető betéttel rendelkeznek, mely betétek mennyiségének variálásával kell a megfelelő felhajtóerőt kialakítani az úszómellény viselőjén, úgy hogy az biztonságos és könnyed mozgást biztosítson.

  A KONFIDENCE Európa piacvezető gyártó és fejlesztő vállalata a biztonságos baba és gyermekúszást elősegítő termékek terén . A KONFIDENCE a minőségi termékeivel 2011 óta szinte minden díjat elnyer a kategóriájában

  Az úszóruhák az alábbi méretekben érhetők el, mely méretezés a mellény belsején bevarrt címkén is jelezve van.

  Életkor Súly Mellkas körméret
  1-2 éves korig 10-16 kg között 56 cm-ig
  2-3 éves korig 16-20 kg között 58 cm-ig
  4-5 éves korig 20-25 kg között 61 cm-ig

  A KONFIDENCE™ úszóruhák és úszómellények az úszástanulást elősegítő termékek! Viselésüket csak és kizárólag állandó szülői felügyelet mellett javasoljuk! A KONFIDENCE™ úszóruhák és úszómellények nem életmentő eszközök, így az ilyen célú felhasználásuk szigorúan tilos! A KONFIDENCE™ Jacket úszómellények fulladás esetén nem nyújtanak védelmet!

  Anyagtípus:rugalmas poliamid

  Tisztítás:csak felfüggesztve szárítható, hideg vízben kézzel mosható, nem fehéríthető, nem vasalható, öblítő használata tilos, szárítógépben nem szárítható
 • KONFIDENCE