Cool by Victoria

TOP termékek

Szállítási lehetőségek: GLS házhozszállítás, GLS csomagpont, Foxpost, Packeta, Személyes átvétel

KONFIDENCE gyermek úszóruha - BLUE STRIPE - Méret: 1-2 év

KONFIDENCE gyermek úszóruha - BLUE STRIPE  - Méret: 1-2 év
KONFIDENCE gyermek úszóruha - BLUE STRIPE - Méret: 1-2 év

KONFIDENCE gyermek úszóruha BLUE STRIPE Méret: 1-2 év

Bővebben
12 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 260 Ft
Részletek
Termékleírás:


A vízzel való találkozáskor gyermekeink teljes biztonsága a legfontosabb. Erre nyújt tökéletes megoldást a KONFIDENCE úszómellény és úszóruha családja, mely termékek segítségével gyermekeink könnyen és biztonságosan megismerhetik az úszás és a víz örömeit. Az úszómellények a neoprén anyagnak köszönhetően kényelmesek, biztonságosak és melegen is tartják viselőiket. A mellény sárga színű hátsó része pedig messziről is kitűnő láthatóságot biztosít a szülőknek.

NEM KELL KARÚSZÓ! NEM KELL ÚSZÓGUMI!

A KONFIDENCE úszómellények és úszóruhák 8 db kivehető betéttel rendelkeznek, mely betétek mennyiségének variálásával kell a megfelelő felhajtóerőt kialakítani az úszómellény viselőjén, úgy hogy az biztonságos és könnyed mozgást biztosítson.

A KONFIDENCE Európa piacvezető gyártó és fejlesztő vállalata a biztonságos baba és gyermekúszást elősegítő termékek terén . A KONFIDENCE a minőségi termékeivel 2011 óta szinte minden díjat elnyer a kategóriájában

Az úszóruhák az alábbi méretekben érhetők el, mely méretezés a mellény belsején bevarrt címkén is jelezve van.

Életkor Súly Mellkas körméret
1-2 éves korig 10-16 kg között 56 cm-ig
2-3 éves korig 16-20 kg között 58 cm-ig
4-5 éves korig 20-25 kg között 61 cm-ig

A KONFIDENCE™ úszóruhák és úszómellények az úszástanulást elősegítő termékek! Viselésüket csak és kizárólag állandó szülői felügyelet mellett javasoljuk! A KONFIDENCE™ úszóruhák és úszómellények nem életmentő eszközök, így az ilyen célú felhasználásuk szigorúan tilos! A KONFIDENCE™ Jacket úszómellények fulladás esetén nem nyújtanak védelmet!

Anyagtípus:rugalmas poliamid

Tisztítás:csak felfüggesztve szárítható, hideg vízben kézzel mosható, nem fehéríthető, nem vasalható, öblítő használata tilos, szárítógépben nem szárítható
Adatok
Cikkszám
458026
Márka
KONFIDENCE
Hasonló termékek