Cool by Victoria

TOP termékek

Szállítási lehetőségek: GLS házhozszállítás, GLS csomagpont, Foxpost, Packeta, Személyes átvétel

KONFIDENCE gyermek úszóruha - SCOOT THE CLOWNFISH 1-2 év

KONFIDENCE gyermek úszóruha - SCOOT THE CLOWNFISH 1-2 év
KONFIDENCE gyermek úszóruha - SCOOT THE CLOWNFISH 1-2 év

KONFIDENCE gyermek úszóruha - SCOOT THE CLOWNFISH

Bővebben
12 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 260 Ft
Részletek
A KONFIDENCE a biztonságos baba és gyermekúszást elősegítő termékek terén Európa piacvezető és első számú gyártója. A cég 2011 óta kategóriájában gyakorlatilag minden díjat folyamatosan megnyer….

A vízzel való találkozáskor kisgyermekeink teljes biztonságban akarják érezni magukat. Erre nyújtanak tökéletes megoldást a KONFIDENCE úszómellények, melyek segítségével a gyermekek könnyedén megismerhetik az úszás és a vizes környezet örömeit. Az úszómellények neoprén anyaguknak köszönhetően nemcsak kényelmesek, biztonságosak, de melegen is tartják viselőiket. A feltűnő fényes sárga színű hátsó rész pedig messziről is kitűnő láthatóságot biztosít a szülőknek.

A KONFIDENCETM úszómellények és úszóruhák mindegyike rendelkezik 8 db kivehető speciális úszószivaccsal, mely betétek mennyiségének variálásával kell a megfelelő felhajtóerőt kialakítani az úszómellény viselőjén, úgy hogy az biztonságos és könnyed mozgást biztosítson.

- 3 különböző méretben 1 éves kortól egészen 5 éves korig

Az úszóruhák az alábbi méretekben érhetők el, mely méretezés a mellény belsején bevarrt címkén is jelezve van.

Életkor Súly Mellkas körméret
1-2 éves korig 10-16 kg között 56 cm-ig
2-3 éves korig 16-20 kg között 58 cm-ig
4-5 éves korig 20-25 kg között 61 cm-ig

A KONFIDENCE™ úszóruhák és úszómellények az úszástanulást elősegítő termékek! Viselésüket csak és kizárólag állandó szülői felügyelet mellett javasoljuk! A KONFIDENCE™ úszóruhák és úszómellények nem életmentő eszközök, így az ilyen célú felhasználásuk szigorúan tilos! A KONFIDENCE™ Jacket úszómellények fulladás esetén nem nyújtanak védelmet!

Anyagtípus:rugalmas poliamid

Tisztítás:csak felfüggesztve szárítható, hideg vízben kézzel mosható, nem fehéríthető, nem vasalható, öblítő használata tilos, szárítógépben nem szárítható
Adatok
Cikkszám
563102
Márka
KONFIDENCE
Hasonló termékek