Kategóriák

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


Avent bimbóvédő krém hidratáló 30ml

Avent bimbóvédő krém hidratáló 30ml
4 770 Ft
A mell a szoptatás ideje alatt fokozott igénybevételnek van kitéve. Szopás közben a baba nyelve úgy mozog a mellbimbón, mint egy finom smirgli és akár komoly fájdalmat is okozhat az édesanyának. A szoptatásra való felkészüléskor és a szoptatás ideje alatt is különös gondot kell fordítani a mellek helyes ápolására és gondozására. A finom ápoló balzsam teljesen hypoallergén, nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot, színezéket és tartósítószert! A modern pumpás adagolóval higiénikusan alkalmazható könnyű krém tiszta lanolint és aloe vera kivonatot tartalmaz. Nagyon fontos, hogy szoptatás előtt szükségtelen lemosni a mellről, hiszen ez a mellkrém minden káros anyagtól mentes!
 • A mell a szoptatás ideje alatt fokozott igénybevételnek van kitéve.
  Szopás közben a baba nyelve úgy mozog a mellbimbón, mint egy finom smirgli és akár komoly fájdalmat is okozhat az édesanyának.
  A szoptatásra való felkészüléskor és a szoptatás ideje alatt is különös gondot kell fordítani a mellek helyes ápolására és gondozására.
  Segíti a sebes és berepedezett mellbimbó gyógyulását.Naponta kétszer alkalmazva már a várandóság idején felkészíti a bimbót a szoptatásra.
  Szülést követően, etetések között, illetve igény szerint alkalmazható az egészséges, sima bőr fenntartására. Szoptatás előtt nem szükséges lemosni.
  Medilan orvosi tisztaságú lanolint tartalmaz, amely behatol a bőr rétegeibe, ezáltal biztosítja annak nedvességtartalmát és simaságát. Kókuszolajat és aloe verát is tartalmaz. Mindkettő természetes kivonat, ezek hidratálják és puhítják a mellbimbót.
  Színezéket, tartósítószert és illatanyagot nem tartalmaz
 • Cikkszám
  5012909013420