Kategóriák

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


Baby Control BC-230 légzésfigyelő ikreknek

Baby Control BC-230 légzésfigyelő ikreknek
54 990 Ft

Baby Control BC-230i légzésfigyelő ikreknek

 • Baby Control BC-230i légzésfigyelő (ikreknek)
  A Baby Control egyedülálló tulajdonsága az, hogy különlegesen nagy érzékelőlapokkal rendelkezik. Ezért téves riasztás akkor sem fordul elő, amikor a baba már nem marad meg azon a helyen, ahová letettük aludni. Amikor a baba már elmászkál a helyéről álmában, a baba légzését a kiságy bármely pontján biztonsággal (teljes fekvőfelületet) érzékeli a készülék a nagy méretű érzékelőlapjainak köszönhetően, melyek kiváló oldalirányú érzékenységgel bírnak. Belátható, hogy ezt csak nagy méretű érzékelőlapokkal lehet megvalósítani, melyek jó kialakításuk miatt könnyedén pakolhatóak.
  Klinikailag tesztelt orvostechnikai eszköz, mely szakértelmet nem igényel, egyszerűen kezelhető.

  A Baby Control további fő tulajdonságai; minden típusú matrachoz alkalmas. Digitálisan állítható 9 fokozatú érzékenység (érzékelési küszöbszint). Világító, sötétben is látható kijelző, biztonsági, kettős sziréna. Hosszú üzemidő elemekkel, elemfeszültség figyelés, eseménymemória. Egyes modellek ikergyermekeknél is használhatók, illetve tartozékok esetleg; tájékoztató - és oktatófilm DVD-n, nyakban hordható kisméretű, vezeték nélküli egység. Továbbá minden típus 2 ÉV GARANCIÁVAL rendelkezik!

  A BC-230i típusú légzésfigyelő ikreknek készült 2-2 érzékelőlappal (4db), amik függetlenül működnek egymástól. hozzátartozó kiegészítője, egy DVD oktatófilm.
  MAGYAR TERMÉK !
  A KÉSZÜLÉK RIASZTÓ KÉSZÜLÉK, ÉLETMENTÉSRE NEM ALKALMAS! AZ ÉLETMENTÉS A SZÜLŐ FELADATA!
 • Cikkszám
  5999883433249
 • Baby Control