Kérdésed van? Szívesen segítünk! Telefonon:+36307138591, chaten vagy e-mailen kereshetsz minket!

 

Babakocsi kiegésztítők

Babakocsik és babakocsi kiegészítők

A megfelelő babakocsi kiegészítők kényelmesebbé teheted a mindennapokat vagy megóvhatod gyermekedet az időjárás viszontagságaitól. A babakocsi megfelelő felszereltsége tehát fontos. Sokféle praktikus kiegészítő kapható, amelyek megkönnyítik a hétköznapokat. Ilyen például az esővédő, a szúnyogháló, a pelenkázótáska, a babakocsi alsó kosár vagy akár a két gyermekkel is ideális közlekedést biztosító testvérfellépő.

Egy 2in1 babakocsi esetén ráadásul nem kell még külön mózeskosarat sem vásárolnod, mert egyben megkapod mindkét eszközt. A 3az1-ben babakocsi ráadásképp pedig még a hordozót is tartalmazza.

Hasznos babakocsi tartozékok

  • A babakocsibetét és a mózeskosárbetét segítségével pedig könnyedén megváltoztathatod a babakocsi színét és stílusát, miközben a baba komfortját is növeled.
  • Amikor a babakocsit tolod, a kezed gyorsan kihűlhet, ezért egy babakocsikesztyű jól jöhet a téli hidegben. Polár bélése melegen tart, kívül pedig vízlepergető anyagból készült.
  • A babakocsi tolókar védő tökéletesen helyettesíti a sérült, repedezett tolókar borítását.

Babakocsi rendszerező, hogy minden kéznél legyen

Egy praktikus pelenkázótáskába minden holmi belefér, amelyekre szükséged lehet, ha a babával sétálni mentek. Ráadásul még a rendszerezésben is segít, hogy mindent könnyen és gyorsan megtalálj. Illeszd egyszerűen a babakocsi tolókarjára, vagy hord a válladon, esetleg a hátadon. Vége a pelenkás időszaknak? Nyugodtan használhatod továbbra, mert kiváló megállja a helyét hétköznapi táskaként is.