Kategóriák

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékajánló
Hírlevél

Információk

 • Cégnév / Név: Ice Surprise Kft.
  Cím: 1182 Budapest, Nagyenyed utca 46
  Telefon: +36307138591
  E-mail: info [kukac] miniorszag.hu
  Áruház neve: MiniOrszág Baba-Mama Webáruház
  Adószám: 25502853-2-43
  Cégjegyzék szám: 01-09-278852
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2016/03/02
  Bankszámlaszám: 10103881-75658000-01004004
  Kapcsolattartó neve: Kozmáné Haász Annamária
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36307138591
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] miniorszag.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
  A minimum rendelés összege Bruttó 1 500 Ft!
 • » Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
  A csomagterminálok országszerte több mint 62 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
  FIGYELEM! FOXPOST átvétel esetén kérjük vedd figyelembe, hogy a kiszállítható csomag: maximum 25 kg és a doboz kiterjedései pedig: 60 x 36 x 62 cm-es lehet!
  Mivel az automatát csak az általad megadott telefonszámra küldött kóddal tudod kinyitni, ezért kérjük ellenőrizd a megadott telefonszámodat!
  A megrendelt termékek árát az automatánál bankkártyával tudod kiegyenlíteni! Készpénzes fizetés nem lehetséges!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft899 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  foxpost_hu_xlsx_automata
  » GLS futárszolgálat
  A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft1 350 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  gls
  » GLS CsomagPontok
  Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magánszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja és átveheti csomagját.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft799 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  gls_hu_dropoffpoints
  » Személyes átvétel
  Munkanapokon 10-15 h között 1185 Budapest Maros utca 4. szám alatti telephelyünkön lehetőség van a megrendelt termékek személyes átvételére.
  Szállítási költségIngyenes!

 • » Készpénzfizetés
  Előzetes egyeztetést követően 1185 Budapest Maros utca 4 szám alatti telephelyen történő átvételkor lehetőség van a megrendelt termékek értékének készpénzzel történő kiegyenlítésére.
  » Előre utalás
  Ha a vásárló előre utalással szeretné a termék ellenértékét kiegyenlíteni, akkor ezt a megadott számlaszámra megteheti, de érdemes előtte az eladóval egyeztetnie, hogy minden kedvezmény érvényesítve legyen (ha van ilyenre jogosultsága) és biztosan minden termék egyszerre szállítható legyen.
  A fizetés megérkezése után kerül a csomag kiszállításra, addig készenléti állapotban van. A szállításról az eladó értesíti a vásárlót.
  » Utánvét
  Ha a vásárló utánvéttel szeretné a termék árát kiegyenlíteni, akkor ezt a fizetési módot kell a vásárlási folyamat alatt kiválasztania. Ilyen estben a termék kiszállításakor a futárnak kell a termék árát és az esetleges szállítási költséget megfizetni. Utánvétes fizetés esetén 225 Ft utánvétes kezelési költséget számítunk fel.
  » Bankkártyás fizetés
  Vásárlás a Borgun Bank online átutalási rendszerével

  Biztonságos bankkártyás fizetés a Borgun Bank rendszerén keresztül
  A Borgun Bank a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni kereskedőknek/webáruházaknak utalandó összeget.

  A tranzakció Önnek vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

  A vásárlás folyamata:
  A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán.

  Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Önt is tájékoztatják a képernyőn.

  Milyen bankkártyákat használhat:
  A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.

  borgun_hu
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet