Új jelszó kérése

Kategóriák

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékajánló
Hírlevél

Információk

 • Cégnév / Név: Ice Surprise Kft.
  Cím: 1182 Budapest, Nagyenyed utca 46
  Telefon: +36307406613
  E-mail: info [kukac] miniorszag.hu
  Áruház neve: MiniOrszág Baba-Mama Webáruház
  Adószám: 25502853-2-43
  Cégjegyzék szám: 01-09-278852
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  Nyilvántartásba vétel dátuma: 2016/03/02
  Bankszámlaszám: 10103881-75658000-01004004
  Kapcsolattartó neve: Kozmáné Haász Annamária
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36307406613
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] miniorszag.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
  A minimum rendelés összege Bruttó 1 500 Ft!
 • » Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
  A csomagterminálok országszerte több mint 62 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
  FIGYELEM! FOXPOST átvétel esetén kérjük vedd figyelembe, hogy a kiszállítható csomag: maximum 25 kg és a doboz kiterjedései pedig: 60 x 36 x 62 cm-es lehet!
  Mivel az automatát csak az általad megadott telefonszámra küldött kóddal tudod kinyitni, ezért kérjük ellenőrizd a megadott telefonszámodat!
  A megrendelt termékek árát az automatánál bankkártyával tudod kiegyenlíteni! Készpénzes fizetés nem lehetséges!
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft690 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  foxpost_hu_xlsx_automata
  » Szolgáltató székhelyén történő személyes átvétel
  Előzetes e-mailen történő egyeztetést követően lehetőség van 1182 Budapest, Nagyenyed utca 46 szám alatti székhelyen átvenni a megrendelt terméket.
  Szállítási költség0 Ft
  » Pick Pack Pont
  A Pick Pack Pont-szolgáltatás költség- és idő hatékony kézbesítési megoldást kínál az online vásárlók számára. Ügyfeleink kényelmesen, és gyorsan vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez.

  A 240 településen található több mint 700 pont között találják az Inmedio és a Relay üzleteket. –Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál mit például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén. Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások. Hálózatunk részét képezik a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletek is, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Coop hálózat boltjai.

  Hogyan működik?
  Vásárolj interneten terméket, majd a kézbesítési opciók során válaszd ki a legközelebbi Pick Pack Pont-ot
  A rendelést követően a webáruház e-mail üzenetben értesítést küld arról, hogy mikor adja át a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
  A csomag útját nyomon követheted a webáruház által megadott azonosító kód/csomagszám megadásával weboldalunkon keresztül
  Értesítünk amikor a csomagod megérkezik a választott Pick Pack Pontra
  A csomagod átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésedre

  Miért jó?
  Országos hálózat (240 település és több mint 700 pont)
  Frekventált helyszínek, jó megközelíthetőség
  Rugalmas nyitva tartás
  7 naptári nap átvételi időintervallum
  Online csomagkövetés
  E-mail és SMS értesítések

  A Pick Pack Pontokon átvehető csomagok maximális mérete 60x60x60 cm, maximális súly: 20kg

  Szállítási feltételeink

  Vásárlás értéke Szállítási díj
  0 - 15.000 Ft -ig 1050 Ft
  15.000 Ft felett INGYENES!

  Csomagátvétel
  A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
  A munkanapon 17 óráig megrendelt termékeket Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.
  Amit mindenképpen tudnia kell a csomag átvételéhez!
  Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.
  A csomag átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.
  A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „Helyettes átvevő" megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási
  bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft1 050 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  pickpack
  » MPL futárszolgálat
  AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft1 290 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  mpl
  » PostaPont
  Ezen szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.

  MPL Netcsomag és MPL Postacsomag küldemények maximális tömege maximum 20 kg lehet
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft990 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  postapont
  » GLS futárszolgálat
  A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft1 190 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  gls

 • » Személyes átvétel készpénzfizetéssel
  Előzetes egyeztetést követően 1182 Budapest Nagyenyed utca 46 szám alatti székhelyen történő átvételkor lehetőség van a számla készpénzzel történő kiegyenlítésére.
  » Előre utalás
  Ha a vásárló előre utalással szeretné a termék ellenértékét kiegyenlíteni, akkor ezt a megadott számlaszámra megteheti, de érdemes előtte az eladóval egyeztetnie, hogy minden kedvezmény érvényesítve legyen (ha van ilyenre jogosultsága) és biztosan minden termék egyszerre szállítható legyen.
  A fizetés megérkezése után kerül a csomag kiszállításra, addig készenléti állapotban van. A szállításról az eladó értesíti a vásárlót.
  » Utánvét
  Ha a vásárló utánvéttel szeretné a termék árát kiegyenlíteni, akkor ezt a fizetési módot kell a vásárlási folyamat alatt kiválasztania. Ilyen estben a termék kiszállításakor a futárnak kell a termék árát és az esetleges szállítási költséget megfizetni. Utánvétes fizetés esetén 190 Ft utánvétes kezelési költséget számítunk fel.
  » Bankkártyás fizetés
  Vásárlás a Borgun Bank online átutalási rendszerével

  Biztonságos bankkártyás fizetés a Borgun Bank rendszerén keresztül
  A Borgun Bank a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni kereskedőknek/webáruházaknak utalandó összeget.

  A tranzakció Önnek vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

  A vásárlás folyamata:
  A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán.

  Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Önt is tájékoztatják a képernyőn.

  Milyen bankkártyákat használhat:
  A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.

  borgun_hu
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés